lørdag 7. januar 2012

Ah, time-out

Etter uker hvor jeg gradvis har blitt dårligere bestemte jeg meg for å ringe professoren i går. Siden kontoret viste seg å være stengt ble det plan B; så nå er det injeksjoner hver fjerde time for å forsøke å komme litt ovenpå etter knekken jeg fikk da vi reiste. Det står nå helt klart frem at jeg ikke tåler slike massive belastninger i form av røyk, parfyme og alskens annet de fleste har i husene sine. Alt i alt kan det oppsummeres enkelt, det har ikke vært gode uker, jeg våkner om morgenen og kjenner at det er som en mann på 100 kg eller sånn sitter på brystkassen min slik at jeg ikke får puste. Å puste blir en ting jeg må jobbe med å få til mens jeg hoster og hoster, det er slim herfra til månen og jeg er sliten.

Siden det er sånn var det deilig å våkne i dag uten host og hark, var oppe rundt 0500 og fikk satt en injeksjon litt etterpå som resulterte i at jeg har klart å kunne ligge, få sove litt til og ikke minst slippe å kjempe slik for pusten. Siden mitt andre alternativ til egenbehandling i forverringsfasen er hestedoser med kortison var valget om å sette injeksjoner et enkelt et. Så får jeg ta en evaluering på mandag om det blir til lege da. Nå blir det en god helg med mannen og valpen med svarte krøller hvor vi skal sammen nyte hvert minste lille minutt av den!


Av alle rikdommer er livskunsten den mest verdifulle. Krig og ulykker kan ødelegge all anen form form rikdom, men livskunsten blir alltid tilbake
-Hippokrates-

2 kommentarer:

 1. Jeg får ikke nok pust når jeg går trapper og går raskt nå, og det er ikkeno i forhold til hvordan du har det. Det er ubehagelig. Det å ikke få nok luft må være forferdelig slitsomt. Det tærer på energi, psyke og det meste. Årsaken for min del er væske i hjerteposen og det kan fjernes. Tenker på deg.

  Klem til deg. Håper det du har satt igang får deg bedre kjapt. Klem fra Mona

  SvarSlett
 2. Å ikke få nok luft er ikke godt uansett! Det å kjenne på at det blir verre så fort er guffent, men nå som jeg har fått meg en timeout føler jeg meg helt topp. Det å kunne ha litt "fri" fra den evindelige hostingen er herlig. Riktignok må det forstøves heftig i tillegg, men jeg er litt bedre. Hos meg er det akkurat for øyeblikket bedre med ødemene, hjertet er stabilt og alt i alt kjenner jeg jo at det kostholdet vi fører hjelper.

  Tenker på deg og min kjære Mona!
  Mange klemmer tilbake til deg og dine.

  SvarSlett