torsdag 23. februar 2012

JAAAAAA

Endelig litt gode nyheter: LEVEREN SER FIN UT!
Det er faktisk noe som virker som det skal ser det ut til. Da skal jeg nyte min champagne et år til med veldig god samvittighet. Ikke det at jeg tør drikke så mye, men et og annet glass skal jeg nyte sammen med trøfler. Dekandense som ingen skal få ta fra meg på en stund.

Ellers ble det en lang dag hos røntgenlegen. Drikking av to glass med kontrastvæske siden de ikke turte å la meg få injisert kontrastvæske på grunn av allergiene og astmaen. Etter 6 timer kunne vi reise hjem med viten om at jeg må ha en MRT etter røntgenlegens mening siden det er sammenvoksninger og diverse i buken som ikke kom godt nok frem og som bør undersøkes. Gammelt nytt heldigvis, men det kan gå mot nok en stor operasjon siden de ikke sanerte buken for endometeriosevev i fjor da livmor og en eggstokk ble fjernet i det som ble alt annet enn en enkel operasjon. Blødende slimhinner i buken er ikke noe kupp, kortison trigger som kjent denne typen blødninger og på siste runde i fjor vår var det med nød og neppe at blæren ble reddet sammen med hovedpulsåren på ene siden, men LEVEREN VIRKER!

En annen ting er at de nå så enda flere lungeskader, det er jo bare kort tid siden siste runde og selv på røntgen thorax kom det nå frem litt mer enn før. Det sto der helt klart i vinden, bronkiektasier (bronkiektasier, engelsk),  det var vel i grunnen innlysende, men likevel. Nå er det liksom på plass det også, noe som igjen forteller at det skjer mye på kort tid med disse lungene mine. Likevel greit nok og det forklarer jo en del av de tingene jeg går gjennom, men LEVEREN VIRKER!

Alt i alt er det en god dag, sliten er jeg etter en lang dag uten stort av mat og drikke, men jeg er så lettet over at det i det minste er et organ som virker som det skal midt i alt sammen.

Sorgen greier seg selv, men for å få det fulle utbyttet av gleden må du ha noen å dele den med
-Mark Twain-

2 kommentarer:

 1. Såååå fantastisk at leveren er bra :) Det var gode nyheter... Lettet jeg også nå. Du har nok utfordringer om det ikke skulle være enda mer.

  Du betyr så mye for meg!

  Mange, mange klemmer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Det er så herlig å endelig ha noe ordentlig fint å fortelle. Er så godt å tenke på at det er noe som virker som det skal.

   Takk det samme Thilden min, det er ingen som du. Takk for at du er en av de som står tett sammen med meg!

   Klemmer fra utenforlandet

   Slett